Schrack Technik BH d.o.o., Mostar

Komunikacijski ormari

Kominikacijski ormari od Schracka

 

SCHRACK Technik nudi veliki izbor visoko kvalitetni komunikacijskih ormara sa bogatim izborom dodatnog pribora. Schrack ormari tokom mnogo su se dokazali kao vrlo kvalitetni i pouzdani u velikom broju projekata svih veličina.

Samostojeći komunikacijski ormar 19"

Industrijski komunikacijski ormar 19“ IP30

Industrijski komunikacijski ormar 19

Komunkacijski ormari za kontrolne sustave kao što su ulazni uređaji i zasloni ili računala s tipkovnicama i monitorima. Uporaba u prostorijama bez vlage i prašine, npr. uredi i slični okoliši. Instalirana oprema je često središnjica ili podstanica proizvodne linije.

Pasivna ventilacija je omogućena kroz otvore na krovu i podu ormara. Aktivna ventilacija se ostvaruje uporabom opcionalnih ventilatorskih jedinica.

Uvod kabela je fleksibilan zbog niza pripremljenih otvora i podnožja kao opcije. Dijelovi ormara sa zaključavanjem osiguravaju zaštitu od neovlaštenog pristupa.

vidi u internet trgovini

Industrijski komunikacijski ormar 19“ IP54

Industrijski komunikacijski ormar 19“ IP54

Komunikacijski ormari za kontrolne sustave kao što su ulazni uređaji i zasloni ili računala s tipkovnicama i monitorima. Uporaba u prostorijama gdje se zahtjeva zaštita od vlage i prašine, npr. proizvodne hale, skladišta i slično.

Specijalna konstrukcija za zahtjevnije (prašnjave) okoline. Najčešće korišteni tamo gdje instalirana oprema mora biti posebno zaštićena od utjecaja okoline (prašina, vlaga...) kao što su podrumi, potkrovlja, proizvodni pogoni, skladišta i dr. za zahtjevne i prašne okoliše. Instalirana oprema je često središnjica ili podstanica proizvodne linije.

Najbolja zaštita proizvodnih strojeva zbog zaštite kontrolnih stanica od prašine i vlage (stupanj zaštite IP54). Time se izbjegava zastoj u proizvodnji zbog grešaka koje bi se dogodile prodorom prašine ili vlage. Dijelovi ormara sa zaključavanjem osiguravaju zaštitu od neovlaštenog pristupa.

vidi u internet trgovini

19" okviri

19” okviri (stalci) primjenjuju se pri zahtjevu stalnog pristupa opremi. Mogu se, osim toga, instalirati i na prezentacijskim izložbama. Prostorije u kojima su montirani, moraju biti zaštićene od prašine, po mogućnosti klimatizirane i svakako zaštićene od neovlaštenog pristupa. Jednodjelni okviri se primjenjuju za instalaciju jednostavnih i laganih uređaja. Dvodjelni okviri se primjenjuju tamo gdje se traži visoka stabilnost ugrađene opreme (teža i veća oprema). Uključeni set za stabilizaciju je dodatno instaliran kako bi se postigla bolja ravnoteža pri ugradnji opreme koja se izvlači (npr. serveri). Instalacija: izravno na pod. Nivelirajuće nožice se ugrađuju pri neravnom podu.

vidi u internet trgovini

Pribor

IT Katalog

Pregled proizvoda

Komunikacijski ormari