Schrack Technik BH d.o.o., Mostar

QUICK CONNECT LINE

QUICK CONNECT LINE Cat.6A STP modularni sustav

QUICK CONNECT LINE  cat.6A oklopljeni modularni sustav od SCHRACK TECHNIK je visoko kvalitetan sustav kabliranja namijenjen uredima, računskim centrima i industriji.
 

QUICK CONNECT LINE predkonektirani cat.6A oklopljeni sustav

Posebna konstrukcija QUICK CONNECT LINE  RJ45 modula i kontaktnih blokova omogućuje laganu instalaciju predkonektiranih kabela. Kompaktna forma kontaktnog bloka i zaštite za povlačenje zajedno su malo je veće od samog promjera kabela. Nakon polaganja takvog predkonektiranog linka, kontaktni blok se umeće u metalno kućište modula i zatvara. I time je vaš link spreman za uporabu

Predkonektirani linkovi se isporučuju s mjernim protokolom koji dokumentiramo njihovu kvalitetu.

Isporučive duljine predkonektiranih instalacijskih kabela: 15m, 20m, 25m, 30m, 35m, 40m, 45m, 50m, 60m, 70m, 80m und 90m.

Dostupan je u dvije verzije: s ugrađenim LED-om i bez LED-a.

QUICK CONNECT LINE RJ45 oklopljeni modul

LED LINK LINE RJ45 oklopljeni modul

cat.6A oklopljeni u Schrack formatu A (SFA)

  • Odgovara cat.6A za 10-gigabitni Ethernet
  • S LED i bez LED
  • Dvije izvedbe: za instalacijske kabele (AWG24-AWG22, žuti)
    i za fleksibilni kabel (AWG27-AWG26, bijeli)

Novo razvijeni IDC kontakti osiguravaju dugotrajne i vibracijski neosjetljive kontakte. Kućište modula je moguće ponovno otvarati, a izrađeno je od lijevanog cinka. Zbog svoje smanjene konstrukcije, moguće ga je ugrađivati u modularne prespojne panele s velikim brojem portova. Modul ima oklop od 360° kao i protuprašni poklopac. Pogodan je za PoE i PoE-plus.

vidi u internet trgovini

QUICK CONNECT LINE instalacijski kabel

LED LINK LINE instalacijski kabel

QUICK CONNECT LINE predkonektirani instalacijski kabeli su već predkonektirani instalacijski kabeli tip HSEKP423HB S/FTP cat.7 AWG23 1.000 MHz koji zadovoljavaju svojstva klase EA. Isporučuju se u boji RAL5015 (plava).

 

Predkonektirani instalacijski kabeli se isporučuju s kontaktnim blokovima (AWG24 - AWG22, žuti) na obje strane. Na obje strane kabela je i plastična zaštita od povlačenja za module i naljepnica sa serijskim brojem.

 vidi u internet trgovini

QUICK CONNECT LINE spojnica

LED LINK LINE spojnica

cat.6A oklopljena, s kontaktnim blokom.

QUICK CONNECT LINEspojnice se upotrebljavaju za produljenje postojećih linkova.

vidi u internet trgovini