Schrack Technik BH d.o.o., Mostar

Schrack 4 Home

Telefonirati, surfati, gledati TV ili slušati omiljenu glazbu, uvijek gdje to želite!

Schrack4Home multimedijsko kabliranje omogućuje vam da već danas uđete u svijet multimedije budućnosti

Udobno se smjestite – budućnost je već ovdje.

schrack4home

Schrack 4 Home multimedijsko kabliranje je pouzdan temelj za vašu fleksibilnost. Više nije samo vaše računalo ono koje treba priključak na mrežu, nego i puno drugih uređaja.

Bez obzira da li se radi o vašem kućnom računalu, TV uređaju, SAT prijemniku, igraćoj konzoli ili receiveru, svi oni već danas posjeduju jedan mrežni priključak, a zahvaljujući Schrack 4 Home multimedijskom kabliranju, mogu biti raspoloživi u svakoj prostoriji!

Kako se to izvodi?

Vrlo jednostavno. Jedan centralni razdjelnik služi za prijenos svih dolaznih signala na svaku priključnicu u svakoj prostoriji. Priključnice su modularne izvedbe i po potrebi se mogu opremiti RJ45 ili koaksijalnim F-modulom.

Na taj način se svaki signal može prenijeti gdje vaš klijent želi. Npr. potrebno je priključiti jedan novi TV uređaj u dječju sobu ili instalirati jedan novi mrežni pisač u ured. Sve je to, zahvaljujući Schrack4Home multimedijalnom kabliranju, već predviđeno.

Idealno bi bilo predvidjeti na dva različita mjesta u nekoj prostoriji po jednu priključnicu.

Jezgra (bit) Schrack4Home multimedijskog kabliranja je specijalan adapter za montažu na DIN nosač koji je razvijen posebno za Schrack 4 Home multimedijalno kabliranje. Razvijen je prema već poznatoj tehnici montaže na DIN nosač.

Zato primijenite budućnosti okrenut koncept Schrack 4 Home – lifestyle linija tvrtke Schrack Technik i učnite život lakšim vašim klijenitma sa Schrack 4 Home multimedijalnim kabliranjem.

Ovo sve može multimedijalno kabliranje Schrack 4 Home

Internet trgovina

Naručite putem internet trgovine proizvode Schrack 4 Home

*Napomena: Ako ste prijavljeni sa svojim korisničkim računom, imat ćete uvid u vaše neto cijen. Dodatne informacije kao što su podatci o proivod, upustva za upotrebu su također dostupne . Prijavi se