Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • Rasvjeta kupaonica

    Osjećajte se dobro i opustite se uz Schrack Technik svjetiljke za kupaonice. Napravite ugođaj i optimalnu rasvjetu u svojoj kupaonici i stvorite svoju vlastitu wellness oazu.

Svjetiljke za kupaonice

Kupaonica bez vode je kao jutro bez svjetla! Kombinacija struje i vode u kupaonici za svjetiljke je mali izazov, budući da sve svjetiljke moraju biti u skladu s važećim propisima o sigurnosti i stoga moraju imati odgovarajući stupanj zaštite od vode. Svaka kupaonica mora pružati osjeća wellness-a i opuštanja. Rasvjeta može tome pridonjeti. Ogledalo i umivaonik moraju biti optimalno osvijetljeni. Moderne kupaonice su kombinacija prirodnog svjetla, ambijentalne i usmjerene rasvjete kao što su zidne, stropne i ugradne spot svjetiljke. Samo je kombinacijom različitih svjetiljaka moguće optimalno osvijetliti kupaonicu i stvoriti pravi ugođaj. Odaberite iz našeg programa rasvjete odgovarajuće svjetiljke i stvorite svoju vlastitu wellness oazu.

rasvjeta u internet trgovini

Rasvjeta za kupaonice – inspiracija!

Dodatne informacije o Schrack rasvjeti

Rasvjeta životnih prostora
Rasvjeta životnih prostora

Osvijetlite svoj životni prostor sa Schrack svjetiljkama. Naša široka ponuda zadovoljiti će sve vaše potrebe za rasvjetom.

Rasvjeta za kuhinje
Rasvjeta za kuhinje

Osvjetlite svoju kuhinju Schrack svjetiljkama i počnite uživati u kuhanju.

Rasvjeta za trpezarije
Rasvjeta za trpezarije

Trpezarije uglavnom obilježavaju ovjesne svjetiljke / visilice montirane iznad stola za ručavanje.