Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • Rasvjeta za trpezarije

    Za savršeno osvjetljenu trpezariju, nužne su svjetiljke koje imaju različite namjene. Ovjesne svjetiljke iznad stola za blagovanje su osnova rasvjete čitave prostorije.

Rasvjeta za trpezarije – svjetlost iznad stola

Svjetiljke za trpezarije već odavno nisu samo svjetiljke. U modernim kuhinjama, sa trpezarijom nas često dijeli samo kuhinjski namještaj. Međutim rasvjeta za trpezarije je drugačija nego za kuhinje i vrlo bitna. Bilo da se radi o ugodnom druženju sa susjedima ili svakodnevnim obrocima sa obitelji, tokom dana ili noći svjetlost mora biti izravna i jarka. Čitava prostorija mora biti ravnomjerno osvjetljena direktnom svjetlošću, vodeći računa i o izgledu samih svjetiljaka. Najpopularnije su stropne ili ovjesne svjetiljke koje osiguravaju optimalnu svjetlost na stolu za blagovanje. Izdužene svjetiljke sa više izvora svjetlosti optimalne su za četvrtaste stolove, jer omogućuju osvjetljavanje čitave duljine stola. Za okrugle ili kvadratne stolove obično su dovoljne svjetiljke sa jednim izvorom svjetla koji može osvjetliti čitavu površinu stola. Pregledajte naš program svjetiljaka, sigurno ćete dobiti neku ideju za rasvjetu primjerenu za svaku vrstu druženja u trpezariji.

rasvjeta u internet trgovini

Rasvjeta za trpezarije- inspiracija za Vaš dom!

Dodatne informacije o Schrack rasvjeti

Rasvjeta životnih prostora
Rasvjeta životnih prostora

Osvijetlite svoj životni prostor sa Schrack svjetiljkama. Naša široka ponuda zadovoljiti će sve vaše potrebe za rasvjetom.

Rasvjeta za kuhinje
Rasvjeta za kuhinje

Osvjetlite svoju kuhinju Schrack svjetiljkama i počnite uživati u kuhanju.

Rasvjeta kupaonica
Rasvjeta kupaonica

Pronađite posebnu rasvjetu za kupaonice u Schrack Technik programu