>
Početna stranica

U mjesecu oktobru/listopadu za Vas smo pripremili dva poklona. Sve Vaše narudžbe putem Internet trgovine u periodu od 01.10.2017 do 31.10.2017 se zbrajaju i osiguravaju poklon prema navedenim iznosima:

 • 2.000,00 KM (bez PDV-a) poklanjamo Vam 
  5 metara LED trake 4.8W, 4000K, sa napajanjem
  (poklon br. 1)
 • 6.000,00 KM (bez PDV-a) poklanjamo Vam
  Laserski metar MAKITA LD050P

Svi kupci koje ostvare iznos veći od 6.000,00 KM (bez PDV-a) mogu da odaberu poklon po želji.
Primjerice:

 • 3 × poklon br. 1 
 • 1 × poklon br. 2

Za odabir poklona kontaktirat će Vas Schrack zastupnik.

Objašnjenje simbola raspoloživosti u Internet trgovini

Raspoloživo za Preuzimanje u Vašem STORE-u.

Preko 1500 artikala uvijek na stanju u Vašem STORE-u. Odabirom Preuzimanje artikal je dostupan za Preuzimanje u našem STORE-u. Količine se redovno ažuriraju.

Raspoloživo za isporuku unutar 48h.

Preko 3000 standardnih artikala koje uvijek imamo na nešem centralnom lageru u Mostaru a koji Vam mogu biti dostavljeni unutar 48h nakon naručivanja.

Isporuka unutar 2 tjedna/sedmice.

Preko 15000 standardnih artikala koji se trenutno nalaze na magacinu u Beču a koje, nakon naručivanja, možete dobiti unutar 14 dana.

Raspoloživo za Preuzimanje u Vašem STORE-u do isteka zaliha.

Količina je promjenljiva. U pitanju su artikli koje standardno ne držimo u  STORE-u ali ih trenutno ima i biti će ih na STORE-u dok se ne rasprodaju.

Raspoloživo za isporuku unutar 48h do isteka zaliha

Količina je promjenljiva. U pitanju su artikli koje standardno ne držimo na lageru u Mostaru ali ih trenutno ima i biće ih na lageru dok se ne rasprodaju. 

Raspoloživo za isporuku unutar 3 tjedna/sedmice do isteka zaliha

Količina je promjenljiva. Artikli koji se trenutno nalaze na stanju na magacinu u Beču i koje, nakon naručivanja, možete dobiti unutar 21 dana. U pitanju su artikli koji se prodaju dok traju zalihe.

Napomena

Za narudžbe putem naše Internet trgovine u vrijednosti većoj od 300 KM (bez PDV-a),  kupcima nudimo besplatnu dostavu sa skladišta!

 • Narudžbe zaprimljene do 14 sati otpremaju se u toku dana.
 • Narudžbe zaprimljene poslije 14 sati otpremaju se narednog radnog dana.

Narudžbe se otpremaju nakon što su kompletirane, u slučaju više sukcesivnih isporuka iste narudžbe Schrack Technik snosi troškove posljednje dostave a sve prethodne idu na teret kupca.

Vaš Schrack Technik BH tim