Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • Info dani 2014

    Održani su drugi po redu Schrack Info dani. Pogledajte kako je bilo i preuzmite stručnu dokumentaciju.

Schrack Technik nastavlja tradiciju, pa su i ove godine organizirani drugi po redu Schrack Info dani u Mostaru, Banja Luci, Sarajevu i po prvi put u Tuzli.

Sve je počelo u petak, 11.04.2014., u Mostaru, u ugodnom ambijentu hotela „Ero“.  Info danima je prisustovalo oko 90 posjetitelja. Stručne prezentacije održali su dipl.ing.el.  Miro Marić  i Nermin Beglerović. Posjetitelji su mogli vidjeti promotivne panele sa našom opremom, kao i dvije sobe sa primjerima rasvjete. Nakon stručnih prezentacija upriličena je zakuska i nastavljeno je druženje.

U ponedjeljak, 14.04.2014., Schrack Technik tim se preselio u Banja Luku, u restoran „Orthdox“. Preko 80 posjetitelja moglo se informirati o svim novitetima iz Schrackovog programa. Troje najsretnijih nagrađeno je proizvodima iz Schrackovog asortimana.

Prvi Schrack Info dani u Tuzli  održani su 16.04.2014. – srijeda, u prelijepoj atmosferi hotela „Tuzla“. Iako u ovom gradu nemamo poslovnicu, uspjeh je bio tu, sa preko 70 posjetitelja. Nakon stručnih prezentacija, nagradne igre, posjetitelji su nastavili druženje uz bogati domjenak.

Posljednji Info dani  2014. godine održani su u srcu BiH,  u Sarajevu, 18.04.2014. u veličanstvenom ambijentu hotela „Sarajevo“. Preko 120 predstavnika firmi iz regije je uveličalo  ovaj događaj.  Već poznati program i postavka bili su dovoljni da svi posjetitelji osjete duh Schrack Technik – a.

U svim gradovima troje najsretnijih nagradili smo poklonima iz Schrackovog asortimana. Ovim  putem želimo se zahvaliti svima, koji su se odazvali našem pozivu i uveličali Schrack Info dane 2014.

Svima koji nisu bili nazočni, poklanjamo prezentacije sa Info dana 2014.

Vidimo se i dogodine.

Vaš Schrack Technik tim!

Info dani 2014 - Mostar

Info dani 2014 - Banja Luka

Info dani 2014 - Tuzla

Info dani 2014 - Sarajevo

Stručne prezentacije