Schrack Technik BH d.o.o., Mostar

Schrack Technik nudi kompletan asortiman proizvoda za mrežno kabliranje, podatkovne centre i SAT sustave: bakreni sustavi Cat.5e do Cat.8, optički kabeli/optički sustavi s vlaknima, 19" komunikacijski ormari. Naši proizvodi su testirani i u skladu s najnovijim Europskim standardima, kao što su: Uredba o građevinskim proizvodima.

 

Schrack prednosti

  • Jednostavna i brza montaža.
  • Širok paleta instalacijskih kabela za sve vrste primjena.
  • Tehnologija optičkog kabliranja za najveće zahtjeve u računalnim centrima ili mrežnim okosnicama po normiranim kategorijama OM1, OM2, OM3, OM4 i OS2. Tehnologija spajanja ili konektiranje prema Vašim upitima.
  • Zahtjevan dizajn postiže ekonomičnu funkcionalnost. SCHRACK komunikacijski ormari serije DS, DW i S-RACK mogu se primijeniti od uredskog okruženja pa sve do računalnog centra. U ponudi je i bogat izbor dodatnog pribora.
  • SCHRACK TECHNIK SAT uređaji su vrlo fleksibilni i vrhunske kvalitete.

Pregled proizvoda

Schrack Technik nudi vam svestran i širok raspon proizvoda u području informatičke tehnologije, što uključuje informatičke kabele (bakar), tehnologiju optičkih vlakana, komunikacijske i serverske ormare kao i proizvode SAT sustava.

 

Sve što vam treba u području informatičke tehnologije pronaći ćete u Schrack Technik-u i uvijek se možete osloniti na kvalitetu i kompetentnost Schrack Technik-a.

 

Informatički kabeli (bakar) u webshop-u

 

Optički kabeli u webshop-u

 

Aktivne komponent i računarski pribor u webshop-u

 

Komunikacijski i sreverski ormari u webshop-u

 

SAT sustavi u webshop-u