Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • SCHRACK TECHNIK Live

    Od sada, Schrack vas informira i putem Live prezentacija - webinara!

Poštovani,

nove okolnosti koje su nas zadesile diktiraju nov pristup poslovanju i servisiranju kupaca. Protekla 2020. godina nam je donijela mnogo izazova i kvaliteta poslovanja svake firme, kako kod nas tako i u svijetu, stavljena je na probu.

Sama činjenica da nam je uskraćena slobodna komunikacija na kakvu smo do sada navikli, druženje i posjeta našim kupcima, primorala nas je da se prilagodimo i poduzmemo korake da kontakt s vama ne bude žrtva trenutnih okolnosti. Servisiranje naših kupaca, ako to možemo tako nazvati, uvijek smo doživljavali kao posjetu prijateljima prije nego poslovni sastanak i toga ne želimo da se odreknemo!

Riješili smo da iskoristimo mogućnosti novih tehnologija i po prvi put u okviru naših aktivnosti organiziramo WEBINAR-e za naše kupce, suradnike, prijatelje...i sve one koji su željni dodatnog znanja iz oblasti koju naša tvrtka zastupa. Kako smo uskraćeni za INFO DANE, organiziranje prezentacija za projektante, razne događaje koje smo organizirali za vas a proizvodni program nesmanjenim intenzitetom proširujemo, obnavljamo i dopunjujemo, dužni smo da Vas o svemu tome informiramo.

Zato vas pozivamo, bilo da ste naš kupac, projektant, investitor ili ste jednostavno zainteresirani za elektrotehniku i novitete iz ove oblasti, da posjetite SCHRACK TECHNIK Live webinar-e koje ćemo organizirati u narednom periodu i podijelite s nama iskustva, postavite pitanja iz oblasti o kojoj je riječ ili jednostavno ispratite prezentaciju koja će vam, sigurni smo, koristiti u vašem radu. Svaki webinar će trajati ne više od 30 kvalitetnih minuta.

Vaš SCHRACK Technik tim

 

 

SCHRACK TECHNIK Live webinar

Prisustvujete našem webinaru u četvrtak, 15. 7. 2021. godine od 14:00 sati  i saznajte sve o novitetima u našem asortimanu sklopnika, bimetalnih zaštitnih releja i motornih zaštitnih sklopki serije ALEA II.

 

 

Kako pratiti SCHRACK TECHNIK Live webinar-e?

Obzirom da za potrebe SCHRACK TECHNIK Live webinar-a koristimo aplikaciju Microsoft Teams (MS Teams), na raspolaganju su vam dva načina kako da nas pratite uživo:

Prvi način je da preuzmete aplikaciju i instalirate na svoj računar. Aplikacija je besplatna i zahtjeva samo Vašu registraciju. U nastavku ovog teksta slijedi objašnjenje o korištenju MS Teams-a

Drugi, više nego jednostavan način praćenja webinar-a jeste putem internet pretraživača. Za ovu aktivnost nije vam potrebna instalacija programa...jednostavno kliknete link koji vam dostavljamo putem Newsletter-a ili onaj koji postavljamo na stranicu aktualnog webinara i automatski vam se u prozoru browser-a otvara pristupna stranica. Objašnjenje slijedi u nastavku.

 

 

1. Praćenje webinar-a pomoću MS Teams aplikacije

Ukoliko već nemate instaliran MS Teams na Vašem računaru, slijedite dolje postavljeno uputstvo u slikama i objašnjenjima (kada otvorite sliku i stanete mišem iznad slike (mouse overview), otvorit će vam se tekstualno objašnjenje):

2. Praćenje webinar-a putem Internet pretraživača (NAŠA PREPORUKA)

Ukoliko nemate instaliran MS Teams ili niste vični instalaciji programa na računaru, našem webinar-u možete jednostavno pristupiti preko vašeg internet pretraživača.

NAPOMENA: MS Teams funkcionira na svim pretraživačima osim na Firefox-u. Iz nekog razloga link ne možete otvoriti u ovom pretraživaču. Preporučujemo da koristite Chrome, Microsoft edge ili Internet explorer.

Nadamo se da ćete uživati u našim webinar-ima i da ćete naučiti nešto novo i korisno što će vam dalje olakšati rad i proširiti suradnju sa nama.

Ukoliko ipak niste u mogućnosti da u terminu održavanja webinar-a prisustvujete istom, svaki webinar ćemo snimati i nakon toga postaviti na odgovarajuću stranicu kako biste ga mogli naknadno pregledati.

Radujemo se druženju sa vama!