Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • CION stanice za punjenje električnih
    automobila

    Upoznajte novu seriju stanica za punjenje električnih automobila
    tvrtke SCHRACK TECHNIK.

    CION stanice premašit će Vaša očekivanja u svakom pogledu!

Ovom prilikom iz SCHRACK TECHNIK Live studija u Mostaru, želimo da vam predstavimo naše CION stanice za punjenje električnih automobila.

Kao tvrtka koja u korak prati razvoj novih tehnologija, u svoj proizvodni program osim standardnih stanica iz serije eCharge, uvrstili smo i stanice visoke kvalitete izrade, visoke efikasnosti, atraktivnog dizajna i ujedno veoma povoljne cijene u odnosu na kvalitetu koja je neupitna. Bez obzira radi li se o vašoj obiteljskoj kući, parkiralištu ili garaži inteligentna punionica i-CHARGE CION je savršeno rješenje za punjenje Vašeg električnog vozila.

U off-line i on-line verziji CION stanice posjeduju mnoštvo dodatne opreme koju ćemo vam također predstaviti putem našeg webinara.

Pozivamo vas ovom prilikom da nas pratite u četvrtak, 11. 3. 2021. godine od 14:00 sati.

NAPOMENA: Link će biti aktivan sat vremena prije početka webinar-a. Preporučujemo da se povežete 5-10 minuta prije početka kako bismo imali vremena da otklonimo eventualne tehničke probleme.

Nadamo se da ćete uživati u našoj prezentaciji.

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa instalacijom programa ili pokretanjem webinara u Vašem internet pretraživaču, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a najkasnije 15 min. prije početka prezentacije. U tekstu mail-a postavite pitanje sa opisom problema i ostavite svoj broj mobilnog telefona kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.

Završen je drugi SCHRACK Technik Live webinar...hvala svima koji su nas pratili!!!

Za sve vas koji niste bili u prilici da nas pratite kao i za sve koji su nas pratili uživo, postavljamo snimak webinara i pozivamo Vas da pratite naše naredne webinare.

hdtdt