Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • SIGURNOSNA RASVJETA

    Upoznajte sa pravilima projektiranja i ugradnje sigurnosne rasvjete i saznajte sve o novitetima u našem asortimanu sigurnosne rasvjete.

Sigurnosna rasvjeta namijenjena je sigurnom napuštanju/evakuaciji građevine ili njenog ugroženog dijela, sprječavanju panike te obavljanju radnih postupaka s ciljem otklanjanja mogućih nesreća. 

Rasvjeta evakuacijskog puta omogućava siguran izlaz iz  ugroženog dijela po evakuacijskom putu i uočavanje sigurnosnih oznaka kao i vatrogasnih uređaja i opreme.  Evakuacijski put mora biti označen i osvijetljen sigurnosnom rasvjetom - svjetiljkama za označavanje smjera evakuacije. 

Protupanična rasvjeta sprječava paniku i omogućava dolazak do mjesta odakle se može uočiti evakuacijski put. 

Pozivamo vas da prisustvujete našem webinaru u četvrtak, 29.4.2021. godine od 14:00 sati  i upoznate se sa  pravilima prilikom projektiranja i ugradnje sigurnosne rasvjete te saznate sve o novitetima u našem asortimanu sigurnosne rasvjete.

Predavač: Melika Kasumović ba.ing.el.

NAPOMENA: Link će biti aktivan sat vremena prije početka webinar-a. Preporučujemo da se povežete 5-10 minuta prije početka kako bismo imali vremena da otklonimo eventualne tehničke probleme.

Nadamo se da ćete uživati u našoj prezentaciji.

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa instalacijom programa ili pokretanjem webinara u Vašem internet pretraživaču, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a najkasnije 15 min. prije početka prezentacije. U tekstu mail-a postavite pitanje sa opisom problema i ostavite svoj broj mobilnog telefona kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.

Završen je treći SCHRACK Technik Live webinar...hvala svima koji su nas pratili!!!

Za sve vas koji niste bili u prilici da nas pratite kao i za sve koji su nas pratili uživo, postavljamo snimak webinara i pozivamo Vas da pratite naše naredne webinare.