Schrack Technik BH d.o.o., Mostar
  • INFORMATIČKA TEHNOLOGIJA

    Upoznajte našu novu seriju S-RACK komunikacijskih ormara i saznajte sve o novitetima u našem asortimanu informatičke tehnologije.

U području informatičke opreme SCHRACK TECHNIK nudi sve pasivne komponente informatičkog sustava

  • Komunikacijski ormari,
  • Prespojni paneli,
  • TOOLLESS LINE modularni sustav
  • Instalacijski i prespojni kabeli 
  • Kabliranje optikom 

Brojni pribor, pretvornici medija, računalni pribor ili testeri također su dio našeg programa. 

Pozivamo vas ovom prilikom da prisustvujete našem webinaru u četvrtak, 28.01.2021. godine od 14:00 sati  i saznate sve o novitetima u našem asortimanu informatičke tehnologije.

NAPOMENA: Link će biti aktivan sat vremena prije početka webinar-a. Preporučujemo da se povežete 5-10 minuta prije početka kako bismo imali vremena da otklonimo eventualne tehničke probleme.

Nadamo se da ćete uživati u našoj prezentaciji.

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa instalacijom programa ili pokretanjem webinara u Vašem internet pretraživaču, budite slobodni da nas kontaktirate putem mail-a najkasnije 15 min. prije početka prezentacije. U tekstu mail-a postavite pitanje sa opisom problema i ostavite svoj broj mobilnog telefona kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.

Završen je prvi SCHRACK Technik Live webinar...hvala svima koji su nas pratili!!!

Za sve vas koji niste bili u prilici da nas pratite kao i za sve koji su nas pratili uživo, postavljamo snimak webinara i pozivamo Vas da pratite naše naredne webinare.